Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vas megye képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Vas megye - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Vas megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Blero Digital Studio (Vas Megye)

Blero Digital Studio (Vas Megye)

Videó és Fotó Szolgáltatásainkkal elérhetővé tesszük számotokra, hogy tökéletes formában és minőségben kapjátok kézhez, AZ ESKÜVŐ NAGY PILLANATAIT. Kreativitásunk, rugalmasságunk, valamint filmjeinkkel elnyert díjak tükrözik munkánk hozzáértését, elismerését. Célunk, Ár-Minőség aránybanmegfizethető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani mindenkinek. Felsőkategóriás felszereléseink biztosítják, hogy csak kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek. INGYENES WEB Fotó-Videó Galériát biztosítunk minden megrendelőnek.

Pvideo

Pvideo

esküvői video, fotó, videofilm készítő, esküvő, lakodalom, dvd írás

Schwarci Video studio

Schwarci Video studio

1991 óta foglalkozom videózással és filmes utómunkával, 2006-tól profi szinten. Hivatásom, hobbim, a videózás és a rövidfilmek megalkotása. Az elmúlt pár évben sokféle igénynek tudtam eleget tenni és ezzel együtt fejlődtem tudásban és technikában egyaránt. Vállalok esküvők, rendezvények, konferenciák, előadások, referenciafilmek, céges és családi események felvételét, vágását. Referenciák: Több mint 15 esküvői film ¤ Mamahotel - dokumentumfilm - vágó ¤ Sirálysziget - dokumentumfilm - vágó ¤ Szövetségben a fák világával - dokumentumfilm - vágó ¤ Evosoft - reklámfilm ¤ Evopro - reklámfilm ¤ HVG-Mai Piac - céges eseményvideó ¤ HVG-Bautrend - céges eseményvideó 2007 nyarán kezdtem el esküvői videózással is foglalkozni, mivel egyre több ilyen irányú felkérés érkezett hozzám. Az első perctől kezdve nagyon élvezem ezeket a felkéréseket, ugyanis érzelmeket válthatok ki az emberekből, ami tükröződik az emlékként megörökített anyagokon. Célom, hogy a megrendelőkkel közösen együttműködve olyan filmeket készítsünk, amit sok év múlva is öröm megnézni. Bízom benne, hogy referenciám elnyerte a tetszésüket és a Schwarci Video Studio csapatát választják az esemény megörökítésére.

Vass-Video

Vass-Video

Esküv&ilde;i és egyéb videófelvételek készítése DVD-re és analóg hordozóra. Esküv&ilde;i és egyéb fotók készítése analóg és digitális technikával. Régi videó felvételek archiválása (VHS, videó 8, VHSC) DVD-re. DVD-készítése felvételeidr&ilde;l (fotó-videó) vágva zenével igény szerint. Referencia anyagok készítése felvételt&ilde;l a kész hordozóig.

Wolf Video

Wolf Video

Megörökítené Élete legfontosabb pillanatait? Wolf Ferenc operatőr, fotóriporter és csapata, Körmend, videó digitalizálása, esküvők, rendezvények fotózása, referencia-, reklámfilmek készítése.

Tuti menü