Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tolna megye képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Tolna megye - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Tolna megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
EgoVideo

EgoVideo

Több éve szórakozgatok hobbiból fényképezéssel és videózással. A rögzített felvételeket magam vágom, rendezgetem egy félprofi videószerkesztő program segítségével. Mára eljutottam oda, hogy a szárnypróbálgatásaimat a fészken kívül is igyekszem művelni. Ezért döntöttem úgy, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot kamatoztatom a fotó, a videófelvétel és a -szerkesztés területén. Ezen szolgáltatást kiegészítem a rögzített esemény profiljához illő arculattal, párosítva ehhez a minél tökéletesebb fogyaszthatóságot.

Szepesvideó

Szepesvideó

Az esküvőkről, lakodalmakról, egyéb rendezvényekről két kézzelfogható dolog marad meg az örökkévalóságnak: VIDEOFILM ÉS A FÉNYKÉPEK! - HOGY A PILLANAT ÖRÖK MARADJON - - mert tegező viszonyban dolgozom, így tapasztatból tudom, nektek is könnyebb - mert a felvételek (minden esetben kivétel nélkül) legkorszerűbb technológiával készülnek készülnek, (FULL HD) - mert már lehetőség van blu-ray lemezen kérni a szerkesztett filmet, - mert jó ár-érték arányú munkát készítek, - mert nem kínálok 'csomagokat' a vágás szabadon alakítható, - mert a munkám még megfizethető árkategóriát képvisel, - mert rugalmas fizetési lehetőséget biztosítok (max. három részletben), - mert a szerkesztés ideje alatt is tartom a kapcsolatot veletek, szívesen fogadom ötleteiteket, - mert a film elkészülte után lehetőséget biztosítok a filmetek webes megjelenésére hogy ily módon is tudjátok 'megmutatni' a távoli ismerősöknek rokonoknak is, Esküvői videfelvétel FULL HD minőségben minden eseményről 30.000.- Ft - tól!!!

Szilágyi videó és fotó

Szilágyi videó és fotó

Életünk egyik legszebb pillanata, amikor kimondhatjuk választottunknak: "Igen". Erre a pillanatra készülünk hosszú-hosszú éveken keresztül, amely aztán örökre megváltoztatja további életünket. Én abban szeretnék segíteni, hogy a Nagy Nap rohanásában ne csak átrohanjanak e meghatározó esemény fölött, hanem később visszanézve szívesen emlékezzenek rá. Sokéves televíziós műsorkészítő gyakorlatom a garancia az igényes munkára. Az esküvő felvételeiből készített ajándék klippeket az ifjú pár bárkinek levetítheti, ajándékba odaadhatja. Ebben megmutatjuk az emlékezetes pillanatokat rövidebb, élvezetesebb formában. Az esküvő megszervezése, a lakodalom megtervezése mind-mind óriási munka. Én gondoskodom a videóról és a fotókról.

ZombaFilm

ZombaFilm

Esküvői videó,HD technológia,Zombafilm

Tuti menü