Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
BalatonVideó

BalatonVideó

Vállalkozásunk esküvők,családi események,céges, iskolai rendezvények,falunapok fotó-videó készítésével foglalkozik Szabolcs,Borsod, Hajdú megyében. Az ember életében vannak fontosabb események melyet érdemes a lehető legjobb módon megörökíteni és megőrizni az utókor, gyermekeink, unokáink számára. Ilyenek az óvodai, iskolai éveket lezáró ballagások, iskolai egyéb események pld. szalagavató, gólyabál stb. Aztán következik az esküvő.

Dávideó

Dávideó

Ha valami egyedi kreatív esküvői videózást szeretnél, az egyszerűtől akár az amerikai stílusú pompáig, akkor kukants ide be!

DigitálMagyarország Kft.

DigitálMagyarország Kft.

Eseményrögzítés, felvételkészítés, digitalizálás, archiválás, DVD-írás Eljegyzés Esküvő Ballagás Születésnap Keresztelő Egyéb családi események Vállalati rendezvények Konferencia Légi felvételek készítése Szolgáltatásainkkal országosan és külföldön is állunk rendelkezésére. Bármilyen hozzánk intézett kérdésre, kérdésekre a legrövidebb időn belül válaszolunk.

FodorStudio

FodorStudio

FULL HD esküvői videó készítése több kamera állásból is. Szerkesztett, vágott felvételek, zenei aláfestés, számítógépes utómunka. Felvételek szerkesztett menüvel CD-re, DVD-re, Blue-ray lemezre írása. Borító készítés, lemezfestés. Műtermi-,szabadtéri-,esemé ny-,tabló-,portréfotózást valamint esküvők, szalagavatók, ballagások, családi és társasági rendezvények fotózását, videózását vállaljuk.

Life Studio - Esküvői fotó és videó

Life Studio - Esküvői fotó és videó

Esküvői fotózást és videózást vállalunk főként a keleti régióban, és Budapesten, de az ország egész területére szívesen utazunk. Csapatunk fiatalos és lendületes, számunkra a legfontosabb az ifjú pár, életének ezen fontos lépésének a megörökítése méltó formában. Kérjenek ajánlatot bátran weboldalunkon.

Rex Videó Stúdió

Rex Videó Stúdió

A Rex Video Stúdió a televíziós műsorgyártás mellett, tíz éve foglalkozik különböző családi videofelvételek készítésével és utómunkálataival. Munkáink között számos családi esemény és vállalati rendezvény szerepel. Gyakorlatunk van a legkülönfélébb vallási szertartásokkal kapcsolatos munkákban. Professzionális felszereléssel dolgozounk mind a felvétel, mind az utómunkálatok során, kihasználva a digitális technika nyújtotta lehetőségeket.

Tuti menü