Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nógrád megye képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Nógrád megye - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Nógrád megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
CsVideó

CsVideó

Munkánk a digitális videofelvétel készítéséről, szerkesztéséről szól. Felvételt készítünk az ország egész területén, mindenről mire felkérést kapunk, azonban időnk jelentős részét az esküvői videó készítés teszi ki. Tudjuk, hogy egy ilyen nagy esemény mint az esküvő és a lakodalom, igen nagy költséggel, és szervezéssel jár. Persze mindenki a legjobbat, elfogadható áron szeretné megkapni. Most ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Ha időben megkezdik az események szervezését és a megörökítésre minket szeretnének megkérni, akkor ezt minden évben január 1-től március 31-ig 20 % kedvezménnyel tehetik meg.

Gebri videóstudió és fotóstudió

Gebri videóstudió és fotóstudió

Egyedülálló 3D-s esküvői filmforgatás és fotózás

MJRIO stúdió

MJRIO stúdió

Vállalom cégek, kereskedések, oktatások, -szemináriumok, zenekarok, bemutatkozó,-referencia videó felvételét HD minőségben, vágva és vágatlanul alacsony áron! Referenciáimat megtekintheti itt az oldalon.

Molnár stúdió

Molnár stúdió

MONART stúdió - professzionális fotó és videó Nagy Sándor operatőr, vágó Molnár Ferenc EFIAP fotóművész Molnár Brigitta esztéta polgári esküvő templomi esküvő egyházi szertartás galéria professzionális fotó professzionális fotózás molnár brigitta molnár ferenc fotóművész nagy sándor operatőr váci világi vigalom vác főtér fónay márta drámai műhely váci szimfonikus zenekar bogányi váci jeszenszky balett váci jazzbalett eördögh alexa tóth szilárd váci szimfonikus zenekar professzionalis galeria fotós videós fotós vácon videós vácon gallery esküvő vác vác esküvő esküvő vácon esküvő vácott váci esküvő vác város lakodalom vác váci lakodalom vác pest megye pest megyei esküvő dunakanyar duna gyermekfotók portré portrék gyermekfotó gyerekfotó reklámfotó szalagavató videó

Rendezvényvideó & fotó

Rendezvényvideó & fotó

A rendezvényvideó ∓fotó egy több évvel ezelőtti baráti esküvő megörökítésével indult el. Azóta már nem csak videózunk, de fotózunk is. Célunk, hogy megörökítsük az ifjú párok nagy napját, és egy örök emléket adjunk át. Immáron több, mint 7 éve dolgozunk és járjuk az országot videózunk és fotózunk. Nagyon sokféle esküvőn vettünk részt, de mindegyikben az a jó, hogy az ifjú pár később is örömmel keres és mesél arról, hogy mi van vele. Számunkra sokkal jobb reklám, ha a párok beszélnek helyettünk, mert csak ők tudjál megítélni, hogy jóé dolgozunk-e. Egy-egy elismerés nagyon jólesik, és szerencsére sokat kapunk. Rendeljen DVD-t vagy akár Blu-ray-t és fotóalbumot emlékei megörökítésre!

Tuti menü