Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Komárom - Esztergom megyei képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Komárom - Esztergom megyei - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Komárom - Esztergom megyei
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egom-Comp Bt.

Egom-Comp Bt.

Cégünk főként az esküvői szolgáltatások területén tevékenykedik, ám egyéb rendezvények megörökítését is vállaljuk. Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a fotó és videofilm-készítés területén. Ezt a tudást az eddigi munkáink során sikeresen ötvöztük az ügyfeleink igényeivel. Ha életének legszebb pillanatait szeretné később is felidézni a családjával, barátaival, akkor válasszon minket. Fotósaink, operatőreink és vágóink a legmodernebb eszközökkel, a tudásuk legjavát nyújtva állnak rendelkezésére. Szolgáltatásaink elérhetőek az ország egész területén!Az elmúlt évek munkáiból készített válogatásainkat a Fotó és Letölthető videoink fülekre kattintva tekintheti meg.

Filmesember

Filmesember

Honlapomon filmes példák alkalmazásával szeretném a lehető legrövidebben ismertetni videós munkám lényegét, a vágási és szerkesztési folyamatok módját, értelmét. Így szeretném elérni, hogy megismerjétek munkamódszeremet és egy kicsit talán engem is az itt látható videó segítségével. A 'referenciák' oldal vegyes témakörben tartalmaz filmeket, hisz nem csak esküvőkön, hanem egyéb rendezvényeken (keresztelő, ballagás, túrák és más családi események) is számíthattok rám! Gondoltam azokra is, akiknek nem áll módjukban az oly sok kiadás mellett videós alkalmazására, nekik készítettem a 'legolcsóbb' oldalt.

Relaxa Videó

Relaxa Videó

Vállalkozásunk igényes videófelvételek, panorámaképek készítésével foglalkozik. Specialitásunk: térhatású felvételek, 3D vetítés bárhol, légi panorámafotók! Elsõ relaxációs filmünk 2004-ben jelent meg 'A Balaton' címmel. A lemezen Kövi Szabolcs legjobb zenéi és a Balatonfelvidéki Nemzeti Park legszebb természetképei szerepelnek. 2005-ben elkészült második lemezünk 'Csendes víz' címmel. A helyszín ezúttal Horvátország volt, több nemzeti parkot is bejártunk (Plitvice, Krka, stb..) Majd Ausztria és Korzika következett. Kiadói megrendelésre készítettünk 3D filmet Új-Zélandról is! Nézzen körül nálunk!

VideoÁsz

VideoÁsz

Vállalom esküvőjének és lakodalmának eseményrögzítését, videozását profi digitális technikával, igényes kivitelben. A felvett anyagot DVD lemezre rögzítem a csomagokban látható példányszámban, vagy kívánságának megfelelő mennyiségben, amelynek árát az Extra csomagban találja.

Tuti menü