Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jász-Nagykun-Szolnok megye képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Jász-Nagykun-Szolnok megye - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Jász-Nagykun-Szolnok megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fotó Antalóczy - Videófelvétel

Fotó Antalóczy - Videófelvétel

A lakossági megrendelések nagy részét a családi események esküvők, keresztelők adják. Vállalunk fotózást minden olyan helyszínen, ahol a körülmények egyáltalán lehetővé teszik a minőségi munkát. Fotóztunk már esküvői partit hőlégballonból, de nem okozott gondot, ha vízen úszó csónakon mondta ki az ifjú pár a boldogító igent. Az sem baj, ha a fűtött műterem helyett a fiatalok a befagyott folyó jegét választják az esküvői fotók helyszínéül. Ha azonban még ezeknél is egzotikusabb helyszínekre van szükség, akkor a digitális stúdiónkon a sor. Kívánságra akár a tuniszi szultán palotájába, vagy a távoli Bali szigetére varázsoljuk az ifjú párt.

GK Studio

GK Studio

Röviden magamról: Film- és videófelvételek készítésével foglalkozom az esküvői videóktól a klipeken keresztül a reklámfilmekig. Ha szeretné rendezvényét (esküvőjét, születésnapját vagy bármi mást) mozgóképen megörökíteni, esetleg egy videoklipet, reklám- vagy refereciafilmet forgatni - nézzen szét az oldalamon, állok rendelkezésére.

Gócsa Fotó Videó

Gócsa Fotó Videó

Nézd meg DEMO klippjeinket! A legújabb HD és 3CCD DV kamerákkal dolgozunk.25 éve foglalkozunk esküvők és lakodalmak fotózásával és videózásával. A felvett digitális nyersanyagot utómunkaállomáson vágjuk és szerkesztjük, a kész DVD-k 2 hét alatt elvihetők

ImreVideo

ImreVideo

Esküvői videó készítése. Rendezvények, Szalagavatók, óvodai, iskolai műsorok felvétele. Esküvői videó A teljes nap (Reggeltől kb 8 órától másnap hajnal 2 óráig, ha kell külön kérésre tovább is felár nélkül)az ifjú pár rendelkezésére állok. esküvő során maximum 7-8 órás nyers videofelvételt készítünk.

Rendezvenyvideo.com

Rendezvenyvideo.com

Az esküvő egy esemény, teli váratlan történéssel, ezért tudni kell minden pillanatban alkalmazkodni a változó körülményekhez igazodni. Munkámban kompromisszumok nélkül mindig a legjobbat próbálom nyújtani, legfőképp pedig keresem az adott eseményben azt a motívumot, amitől igazán emlékezetessé válhat a film.

Tuti menü