Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győr - Moson - Sopron megye képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Győr - Moson - Sopron megye - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Győr - Moson - Sopron megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Brothersvideo

Brothersvideo

Elsősorban esküvői filmek készítésével foglalkozunk, de a megnövekedett igények miatt bővítettük szolgáltatásainkat: - Esküvői videofilm készítés - Reklám - és Promóciós filmek készítése - Ballagási videofilm készítés - Videoanyagok vágása - Video archiválás - Video digitalizálás - Dvd lemezek írása, és tintasugaras nyomtatása - Dvd borítók tervezése és nyomtatása

Moha - Film

Moha - Film

A legjobb helyen jártok, amennyiben esküvőtökhöz videóst kerestek. Videó készítés - Győr Emberközpontúság. Erre építem a munkáimat. Nagyon fontos az alább részletezett technika, ez a jó munka alapfeltétele, de önmagában nem garantálja a minőségi végeredményt, ugyanilyen fontosak az emberi tényezők is. Én mindig igyekszem ráhangolódni az ifjú pár stílusára, ízlésére, és egyedi filmet készíteni. Nem sablonok közül választotok, nem futószalagról kapjátok az anyagot. Minden kívánságot szívesen teljesítek, ugyanakkor azt is megmondom, ha valamiben különbözik a szakmai véleményem. Ha tehetem, a háttérből dokumentálom az eseményeket - kihasználva az objektív képességeit -, így mindenki természetesen viselkedik, és a kész anyagban nem lesz semmi 'mesterkélt' jelenet. Tudjátok, mivel ez egy megismételhetetlen nap, stb. stb. - ezt minden weboldalon el lehet olvasni.

Molinari Wedding Films

Molinari Wedding Films

Az élet a legjobb forgatókönyvíró! Mi megrendezzük és elkészítjük életetek első filmjét! Wedding Cinematography: magyarul talán esküvői filmkészítésnek lehetne fordítani. Nyugat-Európában és az USA-ban évek óta nagyon népszerű műfaj. Tehát nem esküvői videó! Miben más? Szinte mindenben, de leginkább a szemléletében, és ez meghatározza az alkalmazott technikát is. Fő célja az események átélése és elmesélése az alkotó stílusán keresztül. Segítségével újra felidézhetők az események hangulata, érzelmi töltése. Ehhez speciális technikára és látásmódra van szükség. Jellemzően DSLR videó technikát alkalmaz. Ebből ered a nehézsége is. Komoly szakértelem szükséges egy esemény rögzítésnél, hogy ilyen eszközökkel pontos élességet, expozíciót tudjon valaki állítani a felvétel során.

Pedro Film

Pedro Film

Videofelvétel készítése családi eseményekről (keresztelő, ballagás, eljegyzés, esküvő, ezüstlakodalom), Felvétel készítése közösségi rendezvényekről (ünnepélyek, falunapok stb.), Otthoni felvételek digitalizálása, vágása.

Tk-fotovideo

Tk-fotovideo

A fotózás mellett párhuzamosan Videózást is vállalok. Eleinte, mint a fotózásom kezdeténél 1994-től egy SONY CCD-TR640E PAL típusú kamerával, most pedig 2005-től egy PANASONIC NV-GS400-as 3 CCD-és DIGITÁLIS géppel kamerázok. Nagy különbség érzékelhető a felvételek között a 3CCD-nek köszönhetően. A felvétel dvd-re való kiírása előtt a népszerű ULEAD programmal vágom meg, és menüvel látom el. Köszi a bizalmat. A Nap Süssön Rátok!

Tuti menü