Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csongrád megye képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Csongrád megye - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Benke Stúdió - Szeged

Benke Stúdió - Szeged

Stúdióm sokéves tapasztalattal rendelkezik esküvőfotózás és esküvői videózás területén. 1990 óta foglalkozom lakodalmak felvételével, és esküvői filmek vágásával. Mindig igyekeztem a háttérben maradni, és onnan megörökíteni az egyszeri pillanatot. Professzionális minőségre törekszem minden körülmények között, és az esküvői fotós, videós kollégáimtól is a maximumot várom el. Profi kellékekkel, stúdiófelszereléssel dolgozom, és az általam elkészített esküvői fotók, videók, esküvő klippek is ezt a minőséget tükrözik. HD minőségben dolgozom. Esküvők professzionális fotózása, videózása. Kérem tekintse meg munkáimat, hogy könnyebben dönthessen.

Fotó Antalóczy

Fotó Antalóczy

Szolgáltatásaink A fotószolgáltatás területén végzett tevékenységünk lefedi szinte mindazokat az igényeket, amelyeket a technika mai fejlettsége mellett az úgynevezett amatőr kidolgozással illetve szakfotó szolgáltatással szemben támaszthat a lakossági vagy közületi megrendelő. Ezekről bővebben a galériánkban bemutatott fotók mellett szólunk.

Mobil Fotó

Mobil Fotó

Mobil Fotó - Esküvői fotó és videó készítése

Visual Media

Visual Media

3D esküvői videó - Élje újra az esküvője legszebb pillanatait három dimenzióban! Fontos figyelmeztetés! Ne rendeljen meg semmilyen esküvői videót, amíg nem láttott valahol, pl. nálunk, a konkurenciánál, vagy az interneten 3D esküvői videót!

Tuti menü