Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Békés -esküvői videó stúdiók képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Békés -esküvői videó stúdiók - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Békés -esküvői videó stúdiók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ági Laci Fotó Video

Ági Laci Fotó Video

Ági és Laci fotó és videó blogja Mint láthatod mesterségünk Fotó és Videó. A munkába kéz a kézben házastársként megyünk, az életben minden kihívásnak megfelelünk. Legyen az legénybúcsú,esküvő,lakodalom, ballagás,keresztelő minden sokadalom. Jövőnek emlékül kapjuk lencsevégre, legyen helyén utómunka, mi tudjuk hol a vége. Tekintsd meg hát kínálatunk e fényképes oldalon, videót ha néznél szívesen adunk.

Bóka Mihály  Video felvétel

Bóka Mihály Video felvétel

Videó felvétel készítés bármilyen rendezvényről a legjobb áron, a legjobb minőségben, 3 CCD-s kamerával! Vegye fel a kapcsolatot velem, kérjen árajánlatot! Két kamera, fényképezés megoldható! Igény szerint az első dvd elejére rövid előzetest készítek az eseményekről. A 4. dvd végére rövid összegzést az eseményekről.

Szentesy Digital Studio

Szentesy Digital Studio

Bizonyára Ti is szeretnétek, ha a NAGY napról olyan emlékek készülnének, amelyeket sok év elteltével is szívesen néztek meg és büszkén mutattok meg másoknak is. Ha a Stúdiónkat választjátok, akkor lelkes kis csapatunk vállalja a jeles esemény megörökítését, fotó és videofelvételek készítését a Ti igényeitekhez igazítva!

Tokár videó

Tokár videó

Vállaljuk mindenféle rendezvény (esküvő, lakodalom, ballagás, családi események) fotózását, videózását, videók vágását, szerkesztését, dvd-re írva. Főleg Gyula, Békéscsaba és Békés megye vonzáskörzetéből várom az érdeklődőket, de megbeszélés és egyeztetés alapján az ország egész területén vállalok munkát.

Tuti menü