Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya megye képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Baranya megye - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
AmbruStudió

AmbruStudió

AmbruStudió - Pécs - videó stúdió - digitalizálás, videófelvétel, videó utómunkálatok, dvd készítés, AmbruStudió - Pécs - videó stúdió - digitalizálás, videófelvétel, videó utómunkálatok, dvd készítés - www.ambrustudio.hu

Csigavideo

Csigavideo

Vállaljuk minőségi esküvői videó készítését, megfizethető áron, Pécs környékén, de akár az ország egész területén. Technikai hátterünk megfelel a legmodernebb elvárásoknak, két kamerával ( Sony hvr1000 és canon xm2),profi állvánnyal, mikrofonnal lámpával és steadycam-mel dolgozunk, a tökéletes filmélmény eléréséért.

Digit-All Film

Digit-All Film

Engedje meg hogy bemutatkozzam: Kelemen Péter vagyok,szakmámat tekintve elektronikai műszerész . A televíziózással kapcsolatos tudásomat, és szakmai tapasztalatomat a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójánál , illetve a Pécs TV-nél szereztem igen neves és nagy tudású szakemberektől. 1998-tól életemet alkalmazottként folytattam, eredeti szakmám gyakorlásával.A TELEVÍZIÓZÁST mint nagy szerelmemet másodállásban folytatom több mint tíz éve.Jobbára a háttérben dolgozva utómunkát végeztem, a film megvágása, DVD szerkesztése, borítók nyomott korongok készítése.

Fürstenhoffer József

Fürstenhoffer József

Fő profilunk esküvői videófelvételek készítése. Az esküvői videófelvételeket két kamerával készítjük, és digitálisan szerkesztjük meg. Az adathordozó DVD lemez, de külön kérésre VHS kazettára is kiírjuk a felvételt. A DVD lemeznek mozgóképes menüje van, amely minden felvételen más, vagyis mindig a rögzített képanyagra jellemző menüképeket tartalmaz. A menü alatt, kívánság szerinti zene szól, minden megrendelőnk a saját kedvelt zeneszámát hallgathatja. Nyomtatható DVD lemezekre dolgozunk, melyekre az adott esküvőn készített színes képeket, felvétel időpontját a lemezekre, valamint a DVD tokok borítójára rányomtatjuk. Továbbá vállaljuk: Esküvői videó készítését, eljegyzés, ballagás, szalagavató bál, keresztelő, születésnap stb. rögzítését DV technikával. Együttesek, zenekarok felvételét.

Suavis Bt.  Widi Produkció

Suavis Bt. Widi Produkció

BBB! Bármit Bárhol Bármikor! Kétkamerás felvételek, digitális technika!

Szepesvideó

Szepesvideó

Az esküvőkről, lakodalmakról, egyéb rendezvényekről kettő kézzelfogható dolog marad meg az örökkévalóságnak: a videofilm és a fényképek. Örök emlék. Videofelvétel múló pillanatokról FULL HD minőségben! Esküvői videó készítés, digitalizálás, archiválás régi házi videofelvételekről, 'HOGY A PILLANAT ÖRÖK MARADJON'

Szilágyi Videó

Szilágyi Videó

Egy kamerás - igény szerint két kamerás - felvételt készítünk a kikérőről, a templomi és a polgári szertartásról, a lakodalomról a menyasszony-táncig. . Amennyiben szeretnék felvételeket készítünk a készülődésről, a fényképezkedésről és a hajnali mulatságról. A nyersanyagot kb. 3 órányi hosszúságúra vágjuk meg, melyből menüs DVD-t készítünk. Ajándékba különböző stílusú klippeket készítünk, ha kell olyan dalra, melyet az ifjú pár választ ki. Ezt is menüs DVD-n adjuk oda. Az ifjú pár igényei szerint vállalunk eseményfotózást, illetve szabadtéri fotózást tetszés szerinti helyszínen. Ha ezüst csomagunkat választják, úgy hozzávetőlegesen 500 fényképet készítünk, míg arany csomag esetén 800-at. A fényképeket minden esetben DVD-n adjuk oda. Amennyiben arany, illetve kombinált arany csomagunkat választják, úgy ajándékba adunk az esküvői fényképek válogatásából készült fotóalbumot. Amennyiben szeretnék, úgy a szabadtéri fotókból a legújabb trendnek megfelelően montázsokat készítünk, melyeket albumba adunk oda. Ezek ára megbeszélés alapján történik.

Tuti menü