Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye képes leírás - Esküvői video.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - Esküvői video.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoivideo.tlap.hu » Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csőszvideó

Csőszvideó

Gondosan készített helyszíni felvételek - igényes utómunka - értékálló film az esküvőtökről akár Full HD minőségben! Szívesen fogják mások is, és Ti is újra meg újra megnézni, mert: - az érzelmekre ható klipeket is láthattok benne, aláfestésként az ifjú pár kedvenc zenéivel...részletek a honlapon!

Esküvői Videónk

Esküvői Videónk

Tóth Lajos rendező-operatőr 1993-ban fogtam először videókamerát a kezembe, akkor még VHS kazettára rögzítve. 1994-ben éreztem úgy, hogy komolyabban szeretnék foglalkozni a mozgókép gyártással. 1994-1996 között Budapesten elvégeztem a Teleschola Televíziós Iskolát rendező-operatőr szakon és szereztem államilag elismert bizonyítványt. Az itt szerzett szakmai ismeretek és tapasztalatok teszik egyedivé jelenlegi munkáim és különböztetik meg az 'amatőr hétköznapi' videósok munkáitól. 1996-ban vállaltam el az első esküvői felvétel készítését, azóta folyamatosan minden évben felkérnek esküvői és családi felvételek megörökítésére. 2002-ben történt a nagy váltás, ekkor álltam át 3CCD-s digitális rögzítésre! A felvételeket számítógépes utómunkával szerkesztem. Jelenleg a helyi televízió munkatársaként dolgozom, mint operatőr, vágó. A templomi és polgári esküvőket magas színvonalon, minden esetben kamera állványról általában 2 kamerával-operatőr kollegával- készítem. Elsődleges célom, hogy a megrendelő az esküvői DVD-k átadása után elégedett legyen a munkámmal.

Kiss video

Kiss video

Vállalkozásunk közel 20 éve azon dolgozik, hogy az esküv˜ és a mulatozás hiteles megörökítése örömet szerezzen megrendel˜inknek. Vendégvárást ól menyecsketáncig dokumentáljuk az eseményeket. A szertartásokat teljes egészükben, a többi eseményt vágva rögzítjük DVD lemezre. A nagy nap eseményeir˜l rövid összefoglalót és egyes részeir˜l zenés klippet készítünk. A lemezeket válogatott jelenetek képeivel, esztétikus tokban adjuk át megrendel˜inknek.

Nyúl Endre mesterfotográfus

Nyúl Endre mesterfotográfus

Nyúl Endre mesterfotográfus Szolgáltatásaink Fotó és Videofelvétel Esküvők megörökítése Műtermi és helyszíni felvételek Tablófotók Iskolai, óvodai fényképezés Reklám Referenciafilm, prospektus készítése Digitális stúdiómunkák Számítógépes retus DVD írás

Tuti menü